Főoldal
Konyhabútorok
Szekrények
Ajtók, ablakok
Elérhetőségeink


KataPorta Honlapkészítés
CÉGÜNK 1993 SZEPTEMBERÉBEN ALAKULT MEG,
MINT BALÁZS ÉS TÁRSA FAIPARI SZOLGÁLTATÓ BT.

Kezdetekben egy 150 m2-es műhellyel és öt fővel indultunk el azon az úton, amely már 12 éve az igényes, pontos munkánkat jellemzi.
Ma már egy 360 m2-es, teljes gépparkkal felszerelt, előkészítő és gépműhellyel rendelkezünk, amelyekben a modern alkalmazások találkoznak a hagyományos, preszíz kézi munkafolyamatokkal.
Büszkék vagyunk arra, hogy cégünk logo-ját számtalan elégedett Ügyfél ismeri és Ők már tudják, hogy az embléma nem csak minőségi munkavégzést, de környezetbarát technológiát is takarCégünk bútorasztalos és épületasztalos munkát vállal, melyekbe új bútorok, nyílászárók, lépcsők, stb. gyártása és a régiek javítása és felújítása tartozik szállítással, helyszíni szereléssel.

Vállaljuk továbbá muzeális jellegű berendezési tárgyak és épületszerkezetek helyreállítását.Referenciáink építőipari kivitelezők, nagyvállaltok, vállalkozások, magánszemélyek részére teljesített munkáinkból lettek válogatva a teljesség igénye nélkül.Reméljük, bemutatkozásunkkal felkeltettük érdeklődését cégünk iránt!
Keressen fel bennünket bizalommalelérhetőségeink bármelyikén!

Ön megálmodja, mi kézzelfoghatóvá tesszük elképzeléseit!
Minden jót kívánunk!

Tisztelettel: Zombori Balázs